JB Ventures Nijverdal – Ferry Pullen, directeur

JB Ventures Nijverdal – Productontwikkeling, prototyping, matrijzen en spuitgietproductie onder 1 dak (Ferry Pullen – directeur)

Ervaring met Peter Mengerink van Awake Advies:
Door te weinig kennis en tijdgebrek hebben wij lokaal een adviseur benaderd voor deskundige en pragmatische ondersteuning op het gebied van ISO 9001:2015 voor structuur, herinrichting, kwaliteitsbewustwording en interne audits. Op uitnodiging is Peter Mengerink op gesprek geweest waaruit bleek dat hij de juiste skills en ervaring heeft. Peter is een prettige en open gesprekspartner, hierdoor is de noodzakelijke positieve klik al snel aanwezig. Het was voor Peter mogelijk om op korte termijn voor ons team tijd vrij te maken, waardoor op een gedegen professionele wijze invulling gegeven kon worden aan een positief eindresultaat. Het handboek is goed en degelijk opgezet en voor iedereen binnen de organisatie goed te begrijpen en inzetbaar.

Het ISO 9001:2015 heeft ons (ERP) systeem doorgelicht en aangescherpt en op vernieuwde manier opgezet, wat sterk heeft bijgedragen aan de kwaliteitsbewustwording/kwaliteitsbewaking binnen de totale organisatie. We hebben tezamen een afspraak gemaakt voor toekomstige begeleiding en interne audits waarbij Peter enkele keren per jaar langskomt.

Gebaseerd op deze ervaring kan ik Awake Advies van harte aanbevelen!

06 18913387
info@awake-advies.nl