HKZ – ISO 9001 ambulante hulpverlening

Bent u als ambulant hulpverlener op zoek naar een goede, praktische adviseur voor de HKZ of ISO 9001?
Awake Advies is in 2008 opgericht door Peter Mengerink en is gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden, verbeteren van praktische en effectieve managementsystemen (HKZ / ISO 9001) voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Afgelopen jaren is er brede ervaring opgedaan in vele sectoren, waaronder in de ambulante hulpverlening.

Praktisch en effectief!
Bij mij wordt u niet als nummer behandeld, maar met Twentse / Achterhoekse nuchterheid en als motto hanteer ik: ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. E-mails worden meestal dezelfde dag beantwoord, zodat u weer verder kunt met ondernemen.

Stappenplan

Hieronder staat in het kort het stappenplan om te komen tot een HKZ of ISO 9001 gecertificeerd managementsysteem voor uw ambulante hulpverleningsorganisatie:

  • 1. Kennismaking met uw organisatie en nulmeting;

  • 2. Op basis van de gevraagde ontvangen informatie en documenten ontwikkel ik een op maat geschreven (digitaal) managementsysteem dat binnen de kaders van de HKZ – ISO 9001 compleet is en een goede basis vormt voor uw organisatie;

  • 3. Uw organisatie geeft vervolgens nadere invulling aan de procedures, formulieren en documenten (lees: implementatie/finetuning), zodat het managementsysteem maximaal aansluit bij de werkwijze van de organisatie. Hierbij word je gedurende het hele proces door mij ondersteund;

  • 4. Evaluatie van het managementsysteem (interne audit). In deze fase wordt het systeem naast de HKZ of ISO 9001 norm gelegd om de laatste afwijkingen aan het licht te brengen. Hiervan wordt een uitgebreide rapportage met bevindingenlijst opgesteld;

  • 5. De laatste stap is het verlenen van een HKZ jeugdzorg certificaat door een geaccrediteerde instelling.
    U dient hiervoor zelf een overeenkomst af te sluiten met een certificeringsinstantie (Tüv, Kiwa, Dekra, DNV, Lloyd’s, etc.).

Is uw interesse gewekt?

Voor een kennismaking en een geheel vrijblijvend gesprek kunt u onderstaand formulier invullen. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Landingsformulier

06 18913387
info@awake-advies.nl