HKZ publieke gezondheidszorg

Bent u voor uw instelling op zoek naar een praktische adviseur voor het schema HKZ publieke gezondheidszorg?
Awake Advies is in 2008 opgericht door Peter Mengerink en gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden, verbeteren van praktische en effectieve managementsystemen (HKZ) voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Afgelopen jaren is er brede ervaring opgedaan in vele sectoren, waaronder de publieke gezondheidszorg sector.

Een goed werkend managementsysteem (HKZ) zorgt voor beheerste processen en brengt uw instelling op een hoger niveau. Met het HKZ certificaat kunt u voldoen aan de eisen van uw belanghebbenden. Met HKZ heeft uw instelling een managementsysteem om zich (nog) beter te positioneren in de markt.

Mijn werkwijze is praktisch en effectief! Laat een ding duidelijk zijn. U wordt door mij niet ‘belast’ met omvangrijke rapporten.

Stappenplan

Hieronder staat in het kort het stappenplan om te komen tot een HKZ publieke gezondheidszorg gecertificeerd managementsysteem:

  • 1. Kennismaking met uw instelling en nulmeting;
  • 2. Op basis van de gevraagde ontvangen informatie en documenten ontwikkel ik een op maat geschreven (digitaal) managementsysteem dat binnen de kaders van de HKZ Publieke gezondheidszorg compleet is en een goede basis vormt voor uw instelling;
  • 3. Uw instelling geeft vervolgens (met ondersteuning van mij) nadere invulling van de procedures, formulieren en documenten om maximaal aan te sluiten bij de werkwijze van uw instelling;
  • 4. Evaluatie van het managementsysteem (interne audit). In deze fase wordt het systeem naast de HKZ publieke gezondheidszorg norm gelegd om de laatste afwijkingen aan het licht te brengen. Hiervan wordt een uitgebreide rapportage met bevindingenlijst opgesteld;
  • 5. De laatste stap is het verlenen van het HKZ publieke gezondheidszorg certificaat door een geaccrediteerde instantie. U dient hiervoor zelf een overeenkomst af te sluiten met een certificeringsinstantie.

Is uw interesse gewekt?

Voor een kennismaking en een geheel vrijblijvend gesprek kunt u onderstaand formulier invullen. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Landingsformulier

06 18913387
info@awake-advies.nl