HKZ kleine organisaties

Bent u voor uw kleine organisatie op zoek naar een praktische adviseur voor het schema HKZ kleine organisaties?
Awake Advies is in 2008 opgericht door Peter Mengerink en is gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden, verbeteren van  kwaliteitssystemen (HKZ) voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Afgelopen jaren is er brede ervaring opgedaan in vele sectoren en met kleine organisaties.

Praktisch en effectief!
Bij mij wordt u niet als nummer behandeld, maar met Twentse / Achterhoekse nuchterheid en als motto hanteer ik: ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. E-mails worden meestal dezelfde dag beantwoord, zodat u weer verder kunt met ondernemen.

Stappenplan

Hieronder staat in het kort het stappenplan om te komen tot een HKZ kleine organisaties gecertificeerd kwaliteitssysteem:

  • 1. Kennismaking met uw organisatie en nulmeting;

  • 2. Op basis van de gevraagde ontvangen informatie/documenten ontwikkel ik een op maat geschreven (digitaal) kwaliteitssysteem dat binnen de kaders van de HKZ kleine organisaties compleet is en een goede basis vormt voor uw organisatie;

  • 3. Uw organisatie geeft vervolgens (met begeleiding van mij) nadere invulling aan de procedures, formulieren en documenten, zodat het kwaliteitssysteem maximaal aansluit bij de werkwijze van de organisatie;

  • 4. Evaluatie van het kwaliteitssysteem (interne audit). In deze fase wordt het systeem naast de HKZ kleine organisaties norm gelegd om de laatste (eventuele) afwijkingen aan het licht te brengen. Hiervan wordt een uitgebreide rapportage met bevindingenlijst opgesteld;

  • 5. De laatste stap is het verlenen van een HKZ kleine organisaties certificaat door een geaccrediteerde instantie.
    U dient hiervoor zelf een overeenkomst af te sluiten met een onafhankelijke certificeringsinstantie (Tüv, Kiwa, Dekra, DNV, Lloyd’s, Keurmerkinstituut, etc.).

Is uw interesse gewekt?

Voor een kennismaking en een geheel vrijblijvend gesprek kunt u onderstaand formulier invullen. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Landingsformulier

06 18913387
info@awake-advies.nl