ISO 9001 kunststof-industrie

Bent u op zoek naar een praktisch ISO 9001 kwaliteitssysteem voor uw kunststofverwerkende bedrijf?
In de kunststof industrie en aanverwante sectoren wordt een ISO 9001 certificaat steeds belangrijker. Kan dat praktisch en effectief geïmplementeerd worden zonder een “papieren tijger” in huis te halen? U wilt toch ook een eenvoudig werkbaar en een functioneel systeem dat past bij uw bedrijf en dat aansluit bij uw bedrijfsvoering?

Een goed werkend ISO 9001 kwaliteitssysteem zorgt voor beheerste processen en brengt het verbetermanagement op een hoger niveau. Met het ISO 9001 certificaat kunt u voldoen aan de eisen van de klanten. Met ISO 9001 heeft uw bedrijf een kwaliteitssysteem om zich (nog) beter te positioneren in de markt.

Praktisch en effectief!
Bij mij wordt u niet als nummer behandeld, maar met Twentse / Achterhoekse nuchterheid en als motto hanteer ik: ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. E-mails worden meestal dezelfde dag beantwoord, zodat u weer verder kunt met ondernemen.

Stappenplan

Hieronder staat in het kort het stappenplan om te komen tot een ISO 9001 gecertificeerd kwaliteitssysteem voor uw kunststofverwerkende bedrijf:

  • 1. Kennismaking met uw bedrijf en nulmeting;

  • 2. Op basis van de gevraagde ontvangen informatie en documenten ontwikkel ik een op maat geschreven (digitaal) kwaliteitssysteem dat binnen de kaders van de ISO 9001 compleet is en een goede basis vormt voor uw kunststofverwerkingsbedrijf;

  • 3. Uw bedrijf geeft vervolgens (met begeleiding van mij) nadere invulling aan de procedures, formulieren en documenten, zodat het kwaliteitssysteem maximaal aansluit bij de werkwijze van uw bedrijf;

  • 4. Evaluatie van het kwaliteitssysteem (interne audit). In deze fase wordt het kwaliteitssysteem naast ISO 9001 norm gelegd om de laatste tekortkomingen aan het licht te brengen. Hiervan wordt een uitgebreide rapportage met bevindingenlijst opgesteld;

  • 5. De laatste stap is het verlenen van het ISO 9001 certificaat door een geaccrediteerde instantie.
    Uw bedrijf dient hiervoor zelf een overeenkomst af te sluiten met een certificeringsinstantie (Tüv, Kiwa, Dekra, DNV, Lloyd’s, etc.).

Is uw interesse gewekt?

Voor een kennismaking en een geheel vrijblijvend gesprek kunt u onderstaand formulier invullen. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Landingsformulier

06 18913387
info@awake-advies.nl