HKZ verpleeghuizen verzorgingshuizen

Bent u voor uw instelling op zoek naar een praktische adviseur voor het schema HKZ verpleeghuizen /  verzorgingshuizen?
Awake Advies is in 2008 opgericht door Peter Mengerink en is gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden, verbeteren van praktische en effectieve managementsystemen (HKZ) voor het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Afgelopen jaren is er brede ervaring opgedaan in vele sectoren, waaronder de verpleeg- en verzorgingshuizen sector.

Praktisch en effectief!
Bij mij wordt u niet als nummer behandeld, maar met Twentse / Achterhoekse nuchterheid en als motto hanteer ik: ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. E-mails worden meestal dezelfde dag beantwoord, zodat u weer verder kunt met ondernemen.

Stappenplan

Hieronder staat in het kort het stappenplan om te komen tot een HKZ verpleeghuizen / verzorgingshuizen gecertificeerd managementsysteem:

  • 1. Kennismaking met uw instelling en nulmeting;

  • 2. Op basis van de gevraagde ontvangen informatie en documenten ontwikkel ik een op maat geschreven (digitaal) managementsysteem dat binnen de kaders van de HKZ verpleeghuizen / verzorgingshuizen compleet is en een goede structuur/basis vormt voor uw instelling;

  • 3. Uw organisatie geeft vervolgens (met begeleiding van mij) nadere invulling aan de procedures, formulieren en documenten, zodat het managementsysteem maximaal aansluit bij de werkwijze van de instelling;

  • 4. Evaluatie van het managementsysteem (interne audit). In deze fase wordt het systeem naast de HKZ verpleeghuizen  / verzorgingshuizen norm gelegd om de laatste afwijkingen aan het licht te brengen. Hiervan wordt een uitgebreide rapportage met bevindingenlijst opgesteld;

  • 5. De laatste stap is het verlenen van een HKZ verpleeghuizen / verzorgingshuizen certificaat door een geaccrediteerde instantie. U dient hiervoor zelf een overeenkomst af te sluiten met een onafhankelijke certificeringsinstantie (Tüv, Kiwa, Dekra, DNV, Lloyd’s, etc.).

Is uw interesse gewekt?

Voor een kennismaking en een geheel vrijblijvend gesprek kunt u onderstaand formulier invullen. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Landingsformulier

06 18913387
info@awake-advies.nl