ISO 9001 en HKZ zorg

Bent u op zoek naar een HKZ of ISO 9001 kwaliteitssysteem?
In de zorg wordt een HKZ of ISO 9001 certificaat steeds belangrijker. Een goed werkend ISO 9001 of HKZ kwaliteitssysteem zorgt voor beheerste processen en brengt het verbetermanagement op een hoger niveau. Met het ISO 9001 of het HKZ certificaat kunt u voldoen aan de eisen van de klanten / financiers. Met ISO 9001 of HKZ heeft uw bedrijf een kwaliteitssysteem om zich (nog) beter te positioneren in de markt.

Praktisch en effectief!
Bij mij wordt u niet als nummer behandeld, maar met Twentse / Achterhoekse nuchterheid en als motto hanteer ik: ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. E-mails worden meestal dezelfde dag beantwoord, zodat u weer verder kunt met ondernemen.

Indien u alleen uit bent om ‘het papiertje’ te behalen, bent u bij mij niet aan het juiste adres. De aansturing kan het beste vanuit uw eigen organisatie gebeuren, dit is de beste waarborg om optimaal tegemoet te komen aan uw verwachtingen!

Stappenplan

Hieronder staat in het kort het stappenplan om te komen tot een ISO 9001 of HKZ gecertificeerd kwaliteitssysteem voor uw zorg organisatie:

  • 1. Kennismaking met uw zorgorganisatie en nulmeting;

  • 2. Op basis van de gevraagde ontvangen informatie en documenten ontwikkel ik een op maat geschreven (digitaal) kwaliteitssysteem dat binnen de kaders van de ISO 9001 of HKZ compleet is en een goede basis vormt voor uw zorgorganisatie;

  • 3. Uw zorgorganisatie geeft vervolgens (met begeleiding van mij) nadere invulling aan de procedures, formulieren en documenten, zodat het kwaliteitssysteem maximaal aansluit bij de werkwijze van de zorgorganisatie;

  • 4. Evaluatie van het kwaliteitssysteem (interne audit). In deze fase wordt het kwaliteitssysteem naast ISO 9001 of HKZ norm gelegd om de laatste afwijkingen aan het licht te brengen. Hiervan wordt een uitgebreide rapportage met bevindingenlijst opgesteld;

  • 5. De laatste stap is het verlenen van het ISO 9001 of HKZ certificaat door een geaccrediteerde instantie.
    Uw zorgorganisatie dient hiervoor zelf een overeenkomst af te sluiten met een certificeringsinstantie (Tüv, Kiwa, Dekra, DNV, Lloyd’s, etc.).

Is uw interesse gewekt?

Voor een kennismaking en een geheel vrijblijvend gesprek kunt u onderstaand formulier invullen. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Landingsformulier

06 18913387
info@awake-advies.nl