Dikkertje Dap Kinderopvang te Zutphen biedt op deskundige, respectvolle en verantwoordelijke wijze kinderopvang op maat aan kinderen in leeftijd van 0 tot 13 jaar.

Ervaring met Peter Mengerink van Awake Advies:
Wij zijn erg blij met ons zeer praktische HKZ kwaliteitshandboek. Deze is ontwikkeld door Peter en zeer goed te gebruiken door onze medewerkers.

AllweCare Medical B.V. – importeur en distributeur van Medische hulpmiddelen (Ton Mulder – Marketing director)

Ervaring met Peter Mengerink van Awake Advies:
Peter heeft ons uitstekend begeleid in het opzetten van ons ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem. Hij is recht door zee en vertelt helder waar het op staat. Soms best confronterend, maar uiteindelijk leidt dit wel toch goede resultaten, die we relatief snel hebben weten te bereiken. Daar heeft zijn nauwkeurige wijze van werken ook zeker aan bijgedragen.

G.S.M. BV Haaksbergen – fijnmechanisch precisiebedrijf (Thomas Huirne – directeur)

Ervaring met Peter Mengerink van Awake Advies:
– Praktisch,
– Korte lijnen,
– Snel respons,
– Overzichtelijk en duidelijk traject,
– Heldere dienstverlening,
– Goede nazorg.

JB Ventures Nijverdal – Productontwikkeling, prototyping, matrijzen en spuitgietproductie onder 1 dak (Ferry Pullen – directeur)

Ervaring met Peter Mengerink van Awake Advies:
Door te weinig kennis en tijdgebrek hebben wij lokaal een adviseur benaderd voor deskundige en pragmatische ondersteuning op het gebied van ISO 9001:2015 voor structuur, herinrichting, kwaliteitsbewustwording en interne audits. Op uitnodiging is Peter Mengerink op gesprek geweest waaruit bleek dat hij de juiste skills en ervaring heeft. Peter is een prettige en open gesprekspartner, hierdoor is de noodzakelijke positieve klik al snel aanwezig. Het was voor Peter mogelijk om op korte termijn voor ons team tijd vrij te maken, waardoor op een gedegen professionele wijze invulling gegeven kon worden aan een positief eindresultaat. Het handboek is goed en degelijk opgezet en voor iedereen binnen de organisatie goed te begrijpen en inzetbaar.

Het ISO 9001:2015 heeft ons (ERP) systeem doorgelicht en aangescherpt en op vernieuwde manier opgezet, wat sterk heeft bijgedragen aan de kwaliteitsbewustwording/kwaliteitsbewaking binnen de totale organisatie. We hebben tezamen een afspraak gemaakt voor toekomstige begeleiding en interne audits waarbij Peter enkele keren per jaar langskomt.

Gebaseerd op deze ervaring kan ik Awake Advies van harte aanbevelen!

TAPIR B.V. (medewerker kwaliteit – Selina Baas-Janson)

Ervaring met Peter Mengerink van Awake Advies:
– Kennis/Expertise
– Aandacht
– Duidelijk
– Kwaliteit

Travel Health Clinic Oost – reisvaccinaties en gezondheidsadviezen (Marjo Overbeek – directeur)

Ervaring met Peter Mengerink van Awake Advies:
Onze jarenlange ervaring is dat Awake Advies voor ons een professionele betrokken organisatie is, waarin continuïteit, flexibiliteit en kwaliteit als rode draad door ons kwaliteitsproces lopen. Hoop onze samenwerking dan ook nog vele jaren voort te zetten.

FTD BV – Fijnmechanische Techniek Drachten (Johan de Vries – directeur)

Ervaring met Peter Mengerink van Awake Advies:

Ik heb het traject van voorbereiding en de implementatie van ISO-9001-2015 ervaren als zeer professioneel. De oplossingsgerichte en no-nonsense aanpak maakt dat het m.i. zeer passend is voor een MKB onderneming. Ook de begeleiding na het behalen van het certificaat is van een professioneel niveau en draagt bij aan het optimaliseren van de bedrijfsvoering.

Het gehele proces, waar wij in eerst instantie een beetje tegen op zagen, is door de aanpak van Peter (Awake advies) volledig omgedraaid naar een positieve ervaring.

Zorg Intens levert een breed pakket aan persoonlijke begeleiding, zorg, en hulp (Ron Slotegraaf – operationeel manager)

Ervaring met Peter Mengerink van Awake Advies:
Peter voert sinds 2012 bij ons de interne audits in het kader van de HKZ-certificering uit en heeft het format voor ons online handboek ontwikkeld. Hij voert zijn werkzaamheden op een vriendelijke, meedenkende en kritische manier uit. Mede door zijn inbreng zijn wij in staat de kwaliteit van onze organisatie te borgen en door te ontwikkelen.

06 18913387
info@awake-advies.nl