• Awake Advies slideshow
  • Awake Advies slideshow
  • Awake Advies slideshow
  • Awake Advies slideshow
  • Awake Advies slideshow
  • Awake Advies slideshow
  • Awake Advies slideshow
  • Awake Advies slideshow
Kwaliteitsmanagementsystemen ISO 9001:2015, HKZ, ZKN Afdrukken E-mail


Het vooroordeel over een dik en een onwerkbaar kwaliteitshandboek dat vol staat met normen, procesbeschrijvingen en procedures is vaak terecht. Zo hoort het dus niet te zijn!


Mijn werkwijze is praktisch/effectief!
U wordt door mij niet 'belast' met omvangrijke rapporten of tijdrovende analyses. Samen met u wordt er vooraf een duidelijk gestructureerd plan van aanpak gemaakt.

Een ISO 9001:2015, HKZ of ZKN certificaat behalen kan het beste gebeuren door aansturing vanuit de eigen organisatie.
Dit is de beste waarborg om optimaal tegemoet te komen aan uw verwachtingen.


Stappenplan om een ISO 9001:2015, HKZ of ZKN certificaat te behalen:
1. Nulmeting.
2. Managementsysteem ontwikkelen conform de norm.
3. Implementeren van het systeem.
4. Evaluatie van het systeem.
5. ISO 9001:2015, HKZ of ZKN certificaat aanvragen bij certificerende instelling.

Ik zorg er ook voor dat uw kwaliteitshandboek online beschikbaar zal zijn.
Door online beschikbaarheid van het kwaliteitshandboek creeert u draagvlak binnen de organisatie en werken medewerkers actief mee aan kwaliteitsverbetering.
Lees meer...


Een ISO 9001/HKZ/ZKN kwaliteitssysteem uitbesteden of zelf doen?
In het midden en kleinbedrijf zie je geregeld dat ondernemers de taak van kwaliteitsfunctionaris zelf of bij een medewerker die al tot over de oren in het werk zit neerleggen, omdat er simpelweg niet de capaciteit/middelen voor zijn om een kwaliteitsfunctionaris in dienst te nemen. De kans dat het een oneindig project wordt met als resultaat een overbelaste ondernemer/medewerker is het laatste waar u en uw medewerkers op zitten te wachten.

Mijn advies: ‘Schoenmaker blijf bij je leest!’.

Ik (Peter Mengerink) kan op interim basis (ZZP), de functie van kwaliteitsfunctionaris voor uw bedrijf of zorginstelling op mij nemen tegen een fractie van de tijd/kosten die u kwijt bent als u het zelf of door een medewerker laat doen.
Lees meer...


Kwaliteitsaudits (Interne audits)?
Ook voor interne kwaliteitsaudits kunt u bij Awake terecht. 
Bij mij wordt u als klant behandeld, niet als nummer. Door kleinschaligheid en lage overhead is Awake altijd goedkoper dan uw huidige leverancier!
Lees meer.
..

Vraagteken-oranje


Meer informatie, een offerte of een vrijblijvend gesprek?
Wilt u meer informatie ontvangen, een offerte aanvragen of een vrijblijvend gesprek dan kunt u gebruik maken van het contactformulier of contact opnemen met Peter Mengerink 06-18913387.


KwaliteitszorgISO 9001 HKZ ZKN Hof van Twente, Goor, Rijssen, Nijverdal, Holten, Dinkelland, Borne, Denekamp, Ootmarsum, Neede, Eibergen, Groenlo, Aalten, Varsseveld, Oost Gelre, Ruurlo, Vorden, Lochem, Raalte, Dalfsen, Kampen, Dedemsvaart, Meppel, Hardenberg, Vroomshoop, Twenterand, Wierden, Oude IJsselstreek, Dinxperlo, Ulft, Emmen, Assen, Groningen, Drachten, Heerenveen, Lelystad, Hilversum, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Oss, Ede